G.P.története

Teljes ablak    Főoldal    Vissza

G.P. története.


Történetem az elmult 1,5 hónapról,vagy 2-ről
Március közepe tájékán , kinn a szabadban dolgoztam néhány napot-elég hideg volt némelyiken.
Na egy pénteki estén rámjött egy hatalmas láz/-40 fok/, meg hatalmas szúró fájdalom a bal mellkasban, levegőt alig tudtam venni a fájdalomtól, azt hittem kifekszek..
Orvosi ügyelet kihiva vmikor este 11 órakor.
Másnap reggel 9-kor itt is voltak. Aszongya a doki- márahogy emlékszem, mert kóvályogtam a láztól meg a fájdalomtól, hogy mellhártya gyuszi- erre irt gyógyszert is.
Szedtem pár napig, de sok javulás változás nincs, elmegyek a dokimhoz/ugye ebben a vén korban mindenkinek van már ebből is sajátja,/ ő egy nagyon jó belgyógyász diabetologus is, nagyon szuper szakmailag is.
Aszongya , hogy ez nem mell, hanem tüdőgyuszi.. Irt rá gyogyszert kettős kura-10 napig szedni, aztán vissza hozzá kontrollra. Meg is tettem, ez már jobban használt, mint az előző. ’10 nap után belémhallgat, és biztos ami ziher, készittet egy röngenfelvételt is. Na ez után kezdődőtt igazán el az események sorozata.
Aszongya a röngenny, hogy baloldalamon egy tenyérnyi folt van!! Dokim, meg aztán én is kis pánik, aszongya, a ct mindent egyértelmüsit nézzük meg azzal. Oké jön a ct. Megerősiti a röngenny eredményét azzal, hogy daganat erős gyanuja merül fel. Dokim, ugye barátom is már:
-Idefigyelj, barátok vagyunk, minek kábitsalak, őszinte vagyok, nincs értelme mellébeszélni, kemény srác vagy , helyre tudod tenni: Nézd az ember élete is véges, kinek előbb kinek utóbb jár le a mandátuma. Neked most előbbre sikeredett, sajnos ez van, nem érdemes tartós tejet venned, már Nincs rá szükséged. Ha gondolod, készülj rá, rendezd le a dolgaidat,
Hát mit mongyak, kissé beszartam a tudattól és az állapotomtól.
Dokim: felmész most a hegyre-a Korányiba, hogy biztosak legyünk mindenben, hátha még összejön valami jobb is. Telefonon felhivja az egyik ottani főorvost, hogy küld egy beteget neki-engem.
Én meg felmentem, aszongya a főorvos, két nap mulva mennyek fel teljes menetfelszereléssel, mert befektet, ugy fognak végigvizsgálni.. A helyzetben én meg elkezdtem magam felszivni, hogy ennyire nem lehetek béna, hogy igy kifeküdjek.
-lányom beállított egy csomag bérescseppel, doboz c vitaminnal., apu kezdjed szedni.Elkezdtem, mai napig is szedem.
-napi fokhagyma adagom beállítva 4-5 gerezdre, megfelelő módon az illékonysága lebénitva, ha érdekel vkit a recept, szivesen megosztom
-cigaretta letéve , egy életre elfelejtve /napi1,5-2 csomag eddig/
-napi 1-2 x bioptron lámpázás, /van e ki ezt nem ismeri, elmondom szivesen/
-szerencsém lett napi 2-3 alkalommal isteni-természeti gyógyitó energiában részesülni, nagyon nagy adagokban és energiával
-légzőgyakorlatok naponta amikor csak levegőhöz jutottam,
-mellkasi és környezetei izomzatom megmozgatása, megdolgozása /1 kezes fekvőtámasz-15 db/kézig jutottam el mai napig is megteszem 3-4 alkalom/nap-jobb,bal kéz.
Ezeket a mai napig is folyamatosan megteszem
Fenn a hegyen aztán egy nagyon szuper doki néni kapott a kezei közé, és elkezdte a vizsgálatsorozatot, amit csak lehet és van a szertárában, mindet szép sorjában.
Én meg nekikezdtem az előbb felsoroltaknak, mint gyógyitó kurarendszer alkalmazásának. Nem tudom ki ismeri ezt a kórházat, hát nem kivánom senkinek
A környezet, meg a hegyi park, az ragyogó, de a környezeti klimája az sajátos, és nagyon fejlett alkalmazkodó képessséget kiván. A betegtársak , a kaszának a suhogása a fejed mellett……..a különböző, reményszükös sorsok…stb. Néhány barátság is kialakulhat szimpatikus sorstársak között, helyben. Nekem is akadt 2-3 rendszeres partnerem- a közös cigissétákhoz..-mert mindegyik cigis ám ott. Ez meg ugy zajlott le, hogy ők vitték a stabot- rágyujtottak, én meg elkezdtem a saját hülye dolgaimat mívelni: légzésgyakorlatok, kis tornázás, fekvőtámaszok. Mozgás.
Egyik csaj meg is kérdezte eccer,: magának megvan mindkét tüdeje- ezt 2 szivás között.Mondom neki: még igen. –na ezért tudja ezeket csinálni- mongya. Lényeg, hogy folyamatosan vizsgáltak, röngenyeztek állandóan, meg tűszurásos mintavétel, meg endoszkópos 2 röngennyel egyidejüleg meg…. Nem is tudom követni. Gyogyszer meg semmi ugye mert még csak bizonyosaak akarunk lenni, hogy mellik fajta daganata van ??meg hogy milyen mütétre küldjük?
A 3. héten kezdtem gyanus lenni azzal, hogy a foltom elkezdett csökenni.
Na itt kaptam steroidot egy hétig.. meglökettek vele.
Igy jött el május eleje, és 2-án aszongyák: méris rontom én itt a levegőt?- a foltom 70 %-a eltünt!!
Menjek haza és egy hónap mulva jelentkezzek kontrollra.
Napirendem itthon is változatlan volt, és általában esténként a nagyobbik kutyámmal a környéket bebarangoltuk, én erőltetett tempoban amig birtam szusszal, aztán pihenve meg ujra tempozva-na ilyeneket követtem el.
És tegnapi napon, amikor is felmentem kontrollra, azt mondja doki nénim, hogy eltünt a folt, és öszintén mondja, amikor először meglátott, nem gondolta volna ezt..
Emberek, én nem tudom igazán kifejezni köszönetemet és hálámat Istennek, akitől megkaptam ezt a gyógyulást.
Hát ez volt az én elmult kb 10 hetemnek az igaz története..
Üdv mindenkinek

-Bpest 2006 06 07.       Gál P.

Ps: a helyesírásom mindig is kifogástalan volt, nehogy valaki is kételkeggyen benne.


Teljes ablak    Főoldal        Vissza