8 hozzászólás “Megszületett Paulini negyedik lánya !” bejegyzéshez

  1. Kedves Gyuszi!
   Mindhármunk nevében köszönöm a jókívánságokat, nagyon jól esett.
   Hadd válaszoljak egy kérdéssel a 18.-án feltett kérdésedre.
   Mi a nagyobb felelőtlenség, hetven fölött újra apának lenni, vagy egy szép szerelemet nem beteljesíteni. Biztos vagyok benne, hogy amikor én már nem leszek, fiatal feleségem boldogságát Antonia meg fogja érteni .
   Mik az esélyeim? Soha nem dohányoztam, nem vagyok iszákos, túlsúlyos, soha nem kábítószereztem és nem szedek semmilyen gyógyszert sem. Ez utóbbi talán változni fog a jövőben. Igaz annyi energiám nincs mint harmic évvel ezelőtt, de ezt talán egyensúlyozza a hosszú évek alatt gyűjtött tapasztalatom.
   Bízzunk a mindenhatóban, természetben és a szép életeben. Jozef

   1. Szia Jozef!
    Köszi, hogy válaszoltál! Részben provokativ céllal tettem fel a kérdést, hátha ez másokat is ösztönözni fog arra, hogy hozzászóljanak. De nem! Ez a tartalomkezelő program, amit használok – WordPress – lehetőséget ad hozzászólásokra, de nem használjuk, – ez főleg az én hibám – , biztatni kéne a fiukat, emailben, hogy próbálják ki. Igazából így ki sem tudom ismerni, hogy működik? De időm hiányában, nem forszírozom a fiúkat.
    Itt kapcsolom hozzá a másik okot:
    – Én mindig időhiányban szenvedek, mindig mindenért aggódom, nagyon nehezen vágok bele valamibe. Na és elég sok gond van a család jelenlegi tagjaival is. Kizárt dolog nálam, hogy egy új kis jövevényt merjek vállalni!
    De nagyon jó olvasni a soraidat, azt, hogy létezik ilyen pozitiv ember az ismerőseim között, meg egyáltalán a földön!
    Külön gratulálok a nagyszerű egészségedhez, azt hiszem ez eléggé ritka a mi korosztályunkban.
    Csináltam Neked felhasználó nevet, jelszót, valószínüleg a program el fogja ezeket neked küldeni. Na pl. ezt is majd meglátjuk, hogy tényleg így működik-e?
    Szia, örülök, hogy írtál!

 1. Gratulálok a szülőknek.

  Jó egészséget, sok szerencsét, hosszú, boldog életet kívánok a babának.

  hoho

  1. Kedves Józsi!

   Köszönjük a gratulációkat. Mindenben azon leszünk, vagyunk, hogy Antonia megkapja a felsoroltakat. Jozef

 2. Gratulálok. Jó egészséget, hosszú boldog életet a babának. Kívánom, hogy még nagyon sokáig élvezd az új apaságot. Üdvözlöm az egész családodat. Anti

  1. Kedves Anti!

   Köszönjük a jókívánságokat. Az apaság csodálatos érzése, az első mosoly, kis gügyögések melengtetik a szívemet, erősítik a lelkemet és a karizmomat. Valami még a hátizmomba is jut. Jányunk nyolc hetes korára, minden szél és hasgörcs ellenére elérte az öt kilót. Jozef

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.